Augustus: Oklahoma

Toneelgroep Maastricht met Ariane Schluter, Porgy Franssen e.a.
vr 26 jan ’24 - zo 28 jan ’24
vr 26 jan ’24
-
zo 28 jan ’24

Een topcast van twaalf acteurs, waaronder Ariane Schluter, Porgy Franssen en Anneke Blok, spelen een grappig, herkenbaar en aangrijpend toneelstuk over hoe moeilijk het is om familie te hebben, en om familie te zijn. 

Credits

Tekst Tracy Letts | vertaling Han van Wieringen | regie Michel Sluysmans | muziek Viktor Griffioen | spel Ariane Schluter, Porgy Franssen, Wendell Jaspers, Ali-Ben Horsting, Hanne Arendzen, Anneke Blok, Vincent Linthorst, Myrthe Huber, Liza Macedo dos Santos, Viktor Griffioen, Ozan Aydogan en Yasmina Yasmina Abdelmoumen | decorontwerp Michiel Voet | kostuumontwerp Sabine Snijders

‘Augustus: Oklahoma’ vertelt het tragikomische verhaal van de familie Weston die verscheurd wordt door geheimen en onvervulde verlangens. Het is een bloedhete augustus op het platteland van Oklahoma, waar het statige ouderlijk huis van de zussen Weston staat. Als hun vader spoorloos verdwijnt, keren ze met hun aanhang terug om hun moeder bij te staan in het verdriet. Maar wat een samenkomst van troost en verbintenis had moeten zijn, blijkt een explosieve confrontatie waarin oude wonden worden opengereten en weggestopte emoties aan het licht komen. De onvergetelijke personages, vlijmscherpe humor en livemuziek maken dit stuk, waarmee Tracy Letts de Pulitzerprijs won, boeiend tot de laatste seconde. De regie is van Michel Sluysmans.

Website: Augustus: Oklahoma

Bestel de Oklahoma Special € 12,50
Gezellig een hapje eten in ons Spiegel café? Bij deze voorstelling hebben wij een lekkere hap in stijl: de Oklahoma Special. Bestel de Oklahoma Special wanneer je online je voorstellingstickets bestelt. Wees er snel bij, want er is beperkt plek! Met de keuze uit twee verschillende burgers:

BBQ Pulled Pork Burger vlees
Brioche bun met gerookte pulled pork, huisgemaakte BBQ saus, coleslaw, gegrilde mais op de kolf

of

BBQ Pulled Jackfruit Burger vega
Brioche bun met pulled jackfruit, huisgemaakte BBQ saus, coleslaw, gegrilde mais op de kolf

 

 

Topacteurs in vlijmscherp familiedrama