Elza Jo

COCK

Theater Oostpool
za 13 jan ’24 20:00 - 21:45
za 13 jan ’24
20:00 - 21:45
  • za 13 jan ’24
    20:00 - 21:45
    Stadsschouwburg
    Stadsschouwburg Zaal
  • Toegangsprijs inclusief drankje. Servicekosten € 2 per bestelling en € 2 extra bij tickets toesturen. Bij het bestellen van tickets ga je akkoord met onze algemene bezoekersvoorwaarden.

Voor het eerst in Nederland te zien: de award winnende voorstelling COCK. Doet het ertoe tot wie of tot wat we ons aangetrokken voelen?

Credits

Tekst Mike Bartlett | vertaling Han van Wieringen | regie Char Li Chung | spel Daniel Cornelissen, Joy Delima, Peter Blok en Sander Plukaard 

Wanneer John een pauze inlast in de relatie met zijn vriend, ontmoet hij tot zijn eigen verbazing de vrouw van zijn dromen. Vol schuldgevoel en besluiteloosheid begint hij aan een provocerende zoektocht naar zijn eigen seksualiteit. Openhartig schippert John tussen twee werelden. Maar hoe kies je voor de ander, als je zelf even niet meer weet wie je bent?

In regie van Char Li Chung brengt Theater Oostpool dit scherpe en humoristische toneelstuk over liefde, identiteit en seksualiteit. Een prikkelend drama, vol vermakelijke en hartverscheurende dialogen. Op West End in Londen was COCK al een overdonderend succes. Met acteurs Daniel Cornelissen, Sander Plukaard, Joy Delima en Peter Blok verovert Cock nu ook de Nederlandse theaters.

Website: Theater Oostpool

 

In de pers

Volkskrant ★★★★
Een van de leukste en geestigste voorstellingen sinds lange tijd.

NRC ★★★★
Een fascinerende en brutale performance die aan het denken zet.

Theaterkrant
Char Li Chung laat zijn acteurs floreren en bewijst daarmee zijn talent voor het regisseren van teksttoneel.

Onderdeel van Dubbelspel, vijf avonden toneel voor maar € 94. Bestel hier de serie Dubbelspel