Jakop Ahlbom Company

Strangely Familiar
vr 1 mrt ’24 en za 2 mrt ’24
vr 1 mrt ’24
en
za 2 mrt ’24

De Zweeds-Nederlandse regisseur Jakop Ahlbom werkt al ruim drie decennia aan een eigen en eigenzinnig oeuvre met voorstellingen waarin de gebruikelijke logica niet meer geldt. Zijn grote klasse is dat hij pijnlijke situaties op humoristische en poëtische wijze kan verbeelden, zonder dat het drama aan kracht inboet. 

Credits

Concept en regie Jakop Ahlbom | muziek en sounddesign Leonard Lucieer en Jaïm Sahuleka | spel Erwin Boschmans, Yannick Greweldinger, Silke Hundertmark, Fabio Maniglio, Luca Maniglio en Daphne Masé 

Terwijl het nog steeds sterren regent op het spectaculaire ‘Knock-out’ van Jakop Ahlbom Company, komt zijn gezelschap met de nieuwe, surreële en humorvolle voorstelling ‘Strangely Familiar’ over sociale druk en eigenwaarde. Het leven van een onbeholpen man die zichzelf denkt te kennen wordt op de kop gezet wanneer er ineens een dubbelganger verschijnt. Die is alles wat de man niet is en berooft hem van de aandacht waarnaar hij verlangt. Terwijl niemand de gelijkenis ziet, probeert de man zich uit deze miserabele situatie te bevrijden. 

Website: Jakop Ahlbom

Onderdeel van Dubbeldans, vijf avonden dans voor maar € 100. Bestel hier de serie Dubbeldans