Faith

Club Guy & Roni, 2K_far, HIIIT
do 21 nov ’24 20:00
do 21 nov ’24
20:00
  • do 21 nov ’24
    20:00
    Stadsschouwburg Zaal
  • Toegangsprijs inclusief drankje. Servicekosten € 1,10 per ticket en € 2 extra per bestelling bij tickets toesturen. Bij het bestellen van tickets ga je akkoord met onze algemene bezoekersvoorwaarden.

‘FAITH’ is de nieuwste voorstelling in ‘The Human Odyssey’-serie. Club Guy & Roni brengt in deze reeks verschillende culturen en wereldbeelden bij elkaar en laat ze clashen via een explosie van livemuziek en spectaculaire choreografieën. 

Credits

choreografie: Khalid Benghrib, Roni Haver en Guy Weizman | regie-assistant: Igor Podsiadly | dans: Kamal Aadissa, Mouad Aissi, Camilo Chapela, Mehdi Dahkan, Harolda Luya, Tatiana Matveeva, Sofiko Nachkebiya, Adam Peterson en Jésula Toussaint Visser | compositie: Max Frimout | muzikanten: Driss Aidar, Hassan Boussou, Max Frimout, Ryoko Imai en Niels Meliefste

 

Negen dansers en vijf muzikanten uit Nederland en Marokko zoeken in ‘FAITH’ naar een gemeenschappelijke basis, een gezamenlijk geloof in de toekomst. Wat is er nog om ons heen wat we niet zien, maar alleen voelen? De voorstelling wil laten zien dat geloof meer is dan alleen een persoonlijke overtuiging, maar vooral een bron van vertrouwen, inspiratie en verbondenheid. Choreografen Weizman, Haver en Benghrib maken een meeslepend mozaïek van fysieke, culturele en spirituele benaderingen van geloof, gezet op Gnawa-muziek. Het laatste mozaïekstuk ligt bij de toeschouwer.

Website: Club Guy & Roni

Inleiding

19.00 - 19.30 uur | Spiegelcafé
Voorafgaand aan de voorstellingen wordt er een inleiding georganiseerd in het Spiegelcafé van de Stadsschouwburg. De inleider geeft een minicollege over de inhoud en het maakproces. Deze is gratis en kan gereserveerd worden tijdens het bestellen van tickets voor de voorstelling. Let op: er is beperkt plek.

Onderdeel van de serie Dubbeldans

vijf avonden dans in de Schuur en de Stadsschouwburg