Woezel & Pip (2+)

Sprookjes uit de Tovertuin
zo 19 jan ’25
zo 19 jan ’25

De liefste hondjes Woezel en Pip komen terug naar het theater en nemen je opnieuw mee naar een wereld vol magie en plezier in een gloednieuw en muzikaal sprookjesfeest. 

Nadat de Wijze Varen heeft voorgelezen uit het bijzondere sprookjesboek, komen Woezel en Pip op een idee: ze gaan hem verrassen met een sprookjesoptreden. Ze duiken in de verkleedkist en bouwen een écht theater, met een toneel en rode gordijnen. Dan wordt het tijd om te oefenen. Alleen: welk sprookje? Woezel, Pip, Charlie en Buurpoes hebben allemaal hun eigen favoriet. Gelukkig heeft Molletje een goed plan: ze gaan het lievelingssprookje van de Wijze Varen kiezen. Maar hoe ging dat ook alweer? Kom lekker dansen en zingen tijdens dit leukste en vrolijkste uitje voor de kleintjes.

Op de foto met Woezel en Pip
Om er een echt feest van te maken zouden Woezel en Pip het heel leuk vinden als al hun theatervriendjes verkleed de voorstelling bezoeken. Vóór en na de voorstelling kunnen jullie je mooiste kleurwerkje maken in de foyer van het theater en na afloop komen Woezel, Pip en hun vriendjes natuurlijk naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel.

Website: Van Hoorne

Zingen en dansen met Woezel & Pip tijdens een groot, magisch sprookjesfeest.