Magical circus of dreams

DBC Haarlem
za 13 jul ’24
za 13 jul ’24

Een prachtig magisch circus dat bestaat uit een grote verzameling tenten. In iedere tent valt wat te beleven of te zien. Het bijzondere aan dit circus, is dat het geopend is van zonsondergang tot zonsopgang. Oftewel de magie van de nacht en dromen. In de verschillende tenten zijn onder andere: Goochelaars, acrobaten, waarzegsters, een spiegeltent, magische ballonnen, clowns en magische dieren. De bezoekers kunnen de gehele nacht de tenten bezoeken en door het circus dwalen.

Als een groepje vriendinnen aankomt bij de waarzegsters, zijn ze betoverd door de prachtige tent met in elk hoekje een magisch voorwerp. Doordat ze dromerig door de tent lopen, stoot een van de meisjes een prachtige maar magische vaas om met gekleurde kristallen. De vaas is nog heel, maar de kristallen zijn kapot.

Binnen no-time is alle magie van het circus verdwenen. Alle kleur is verdwenen, de vrolijke muziek valt stil en lichten gaan uit. Geen vrolijkheid meer te bekennen. Alles is donker, ongezellig en heeft een nare sfeer gekregen. 

Zal het de vriendinnen lukken om de magie van circus terug te vinden?