Cultuur voor nu en later

Stadsschouwburg & PHIL Haarlem in uw testament

Ken je het gevoel de zaal met verlichte tred te verlaten? Lachend of met gevoelens van ontroering, verbazing en bewondering. Hoe mooi zou het zijn om jouw inspirerende ervaringen in de Stadsschouwburg en de PHIL in Haarlem door te geven aan volgende generaties. Als je ons opneemt in uw testament, draag je bij aan het doorgeven van inspiratie.

Geef je eigen ervaring door:
“Als ik er niet meer ben, genieten de volgende generaties nog steeds net zo van theater en muziek als ik nu. Wat een mooi vooruitzicht.”


Voor je gift zoeken wij altijd een bijzondere bestemming, uiteraard in overleg. Je kunt je gift bijvoorbeeld oormerken voor de programmering van bijzondere voorstellingen en concerten, de ontwikkeling van jong talent op het gebied van muziek, zang en theater, educatie of activiteiten voor speciale groepen publiek. Kortom: met jouw toegift kunnen wij in de toekomst de theater- en muziekkunsten blijvend een podium bieden.

Notaris
Een testament maak je op bij de notaris. Dat kan je eigen notaris zijn of de notaris waarmee wij vaak samenwerken. Vanzelfsprekend gaan wij zorgvuldig om met jouw laatste wensen. Wij zorgen er altijd voor dat jouw toegift aan concrete projecten wordt besteed.

Stichting Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem heeft een culturele ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Hierdoor is er geen erfbelasting verschuldigd over uw nalatenschap en komt deze volledig ten goede aan de organisatie.

Geïnteresseerd?

Wilt u een oriënterend gesprek over de mogelijkheden om Stadsschouwburg & PHIL Haarlem op te nemen in uw testament? Neem dan contact met ons op.

Wei Si'eu Woo
Hoofd Fonsenwerving & Relaties
023 - 512 1182 | w.woo@ssphaarlem.nl

Geef toekomst aan cultuur in Haarlem

Stadsschouwburg & PHIL Haarlem werkt samen met andere Haarlemse culturele instellingen om nalaten aan cultuur in de regio onder de aandacht te brengen. Kijk voor meer informatie op de website van Cultuur Testament