KENAU XL de podcast

In KENAU XL de podcast wordt aan de hand van interviews door Rinske Wels met Haarlemse heldinnen nader ingegaan op het voorstellingsthema sterke vrouwen van de zomerkomedie in de buitenlucht KENAU XL. Op donderdag 2 september is er ter afronding van deze podcastserie een live interview met Ann DeMeester, directeur van het Frans Hals Museum. 

Aflevering 3: Haarlemse heldinnen Emma van Muiswinkel en Marlies Bosmans

Rinske Wels interviewt castleden Emma van Muiswinkel en Marlies Bosman over hun hoogtepunten en inspiratiebronnen. 

Of luister via

Spotify

Anchor
 

Aflevering 2: Haarlemse heldin Lakshmi

Rinske Wels interviewt zangeres, songwriter en theatermaker Lakshmi. Deze Haarlemse heldin maakt pop-noir en weet haar eigen -soms duistere-wereld op een ijzersterke manier te vertalen op het podium.

Of luister via

Spotify

Anchor
 

Aflevering 1: Haarlemse heldin Siham Donkor

Rinske Wels interviewt Siham Donkor: miss Female Empowerment. Siham richt zich binnen de organisatie Triple ThreaT als "Female Packleader" op jonge meiden in Schalkwijk. Ze is hun rolmodel en laat de dames zien hoe ze kansen kunnen pakken en hoe ze zich kunnen ontwikkelen. Als een grote zus maakt ze taboes bespreekbaar en kunnen de meiden aankloppen voor allerhande onderwerpen die thuis moeilijker bespreekbaar zijn. Siham vertelt over haar rol nu, maar ook over haar eigen verleden. Geniet van een open en breekbaar interview. 

Of luister via

Spotify

Anchor