Tineke Schouten

De Schouten Schoenen Aan
wo 31 jan ’24 20:00 - 21:40
wo 31 jan ’24
20:00 - 21:40
  • wo 31 jan ’24
    20:00 - 21:40
    Stadsschouwburg Zaal

Tineke Schouten zal je weer doen dubbelklappen van het lachen om nieuwe scènes en persiflages en laten genieten van haar liedjes, recht uit het hart, als vanouds begeleid door haar liveband.

Tineke Schouten staat al ruim veertig jaar aan de top van de Nederlandse showwereld en ze weet van geen ophouden. En waarom zou ze ook? Tineke bruist van de energie, heeft nog volop inspiratie en trekt al vijfentwintig shows lang volle zalen met haar hilarische sketches, herkenbare typetjes en prachtige liedjes. En dat zal in haar zesentwintigste voorstelling niet anders zijn.

Tineke Schouten trekt de stoute schoenen aan! Ze gooit haar show nu eens over een andere boeg! Ze verstopt zich niet alleen achter een kostuum, nee: je ziet meer Tineke zelf, dingen die haar bezighouden! Met de billen bloot! Ze heeft roerige tijden achter de rug, de wereld staat op zijn kop. Hoe hang je dan nog de slingers op? En, heeft Tineke dan echt een fetisj voor schoenen, telefoons of computers? Misschien moet ze eens haar ongezouten mening geven of een dieper gesprek voeren! Natuurlijk gaat Tineke samen met het publiek de boel relativeren en lachen om onze eigen tekortkomingen! Gelardeerd met de mooiste liedjes, begeleid door eersteklas muzikanten! Tineke op haar best!

Website: Tineke Schouten

Hilarische sketches, herkenbare typetjes en prachtig liedjes: Tineke pur sang.