Avant Garde Collective

Dance Battle
Dansdagen Haarlem
za 13 apr ’24 19:00 - 22:00
za 13 apr ’24
19:00 - 22:00
 • za 13 apr ’24
  Deuren open
  18:30
  Start
  19:00
  Eind
  22:00
  Stadsschouwburg Zaal

Tijdens de Dansdagen Haarlem vindt de allereerste editie plaats van de Hiphop en Funk style dance battle van Avant Garde Collective. Onder het toeziend oog van een vakjury en opgezweept door de presentator van de avond en de live DJ nemen dansers vanuit heel Nederland het tegen elkaar op in de categorieën 'What the Funk!?!', 'Artistry in Motion' en 'Future is bright'. 

 

Dansdagen Haarlem is een samen­wer­king met de Schuur en wordt mogelijk gemaakt dankzij bijdragen van het Cultuur­sti­mu­le­rings­fonds, het Cultuur­fonds en gemeente Haarlem

What The Funk!?!

What The Funk!?! is een drie tegen drie battle waarin alle hiphop/street&club dansstijlen zijn toegestaan, zolang er maar funk muziek wordt gedraaid.

Artistry In Motion

Artistry In Motion is een één tegen één dance battle in een theatraal jasje. Niet alleen hiphopdansers, maar ook dansers van andere dansstijlen kunnen hieraan meedoen. In deze solo battle staat de danser centraal. De dansers krijgen muziek en een aantal opdrachten aangereikt waarmee ze een improvisatie maken die een theaterperformance lijkt. 

Future Is Bright

Future Is Bright is een één tegen één dansbattle hiphop/street & club style/allstyle voor jeugd onder de 15 jaar oud. Deze battle wordt georganiseerd door de crew van Avant garde Collective, ook wel bekend als de winnaars van de tv-programma's Battle on the dance floor in 2016 en Time to dance in 2018.

Wil je meedoen met de Dance Battle en prijzengeld winnen?
Meld je via deze link aan voor de pre-selectie!

Onderdeel van