De Hospita

Simone Kleinsma, Paul Groot e.a.
Wegens groot succes verlengd!
wo 4 dec ’24 en do 5 dec ’24
wo 4 dec ’24
en
do 5 dec ’24

Wegens groot succes wordt de musical comedy De Hospita verlengd! De eerste speciaal geschreven musical voor Simone Kleinsma keert dit najaar terug naar de theaters. Na avond aan avond uitverkochte zalen, is dit de laatste kans om de hitmusical te bezoeken. 

De Nederlandse musical De Hospita vertelt het verhaal van Madeleine Coutard (Simone Kleinsma), een flamboyante dame die ooit een revuester was, met vlijmscherpe humor. Wanneer de oud-comédienne en haar oud-kostuumontwerper (Paul Groot) hun Amsterdamse grachtenpand niet meer kunnen betalen nemen zij drie jonge studenten in huis die veel lawaai en vooral discussie met zich meebrengen. Madeleine krijgt ineens te maken met gendernormen, klimaatproblemen en havermelk. De ontmoeting tussen jong en oud zorgt voor eigentijdse problemen en hilarische situaties. Maar er is veel meer aan de hand. Madeleine’s leven wordt opnieuw op zijn kop gezet wanneer haar zorgvuldig weggestopte verleden zich onverwacht aankondigt.

In de pers

AD ★★★★
“Het spelplezier tussen dit tweetal – Simone en Paul - is een genot om te zien.”

Musicalworld ★★★★
“Rake oneliners die doen denken aan de glorietijd van televisiesitcoms als The Golden Girls.”

Trouw ★★★
“Kleinsma die zich in alle disciplines – zang, dans en spel – opnieuw bewijst als de top allround musicalvakvrouw.”

Telegraaf ★★★
“De rode draad van de voorstelling is dat iedereen baat zou hebben bij wat meer empathie voor elkaar – een mooie, urgente boodschap in deze tijd van polarisatie en wantrouwen.”

Website: De Hospita

 

Grande dame Simone Kleinsma viert jubileum met fantastische musicalcomedy.