De Klokkenluider van Notre Dame (6+)

Theater Terra
zo 24 nov ’24 15:00 - 16:15
zo 24 nov ’24
15:00 - 16:15
  • zo 24 nov ’24
    15:00 - 16:15
    Stadsschouwburg Zaal
  • Toegangsprijs inclusief drankje. Servicekosten € 1,10 per ticket en € 2 extra per bestelling bij tickets toesturen. Bij het bestellen van tickets ga je akkoord met onze algemene bezoekersvoorwaarden.

Theater Terra gaat onverminderd door met de ene na de ander fraaie familiemusical op de planken te zetten met poppenspel, inventieve decors, goede spelers en nieuwe muziek.

Credits

script en liedteksten: Marc Veerkamp | regie: Wesley de Ridder | muziek: Fons Merkies en Laurens Goedhart | poppen-, decor- en kostuumontwerp: Kathelijne Monnens

 

Na ‘Peter Pan’, ‘De Tovenaar van Oz’ en ‘JungleBoek’ valt nu ‘De Klokkenluider van Notre Dame’ een eigen, avontuurlijke en betoverende make-over te beurt. De romantische lichtstad Parijs is het decor van het verhaal van Victor Hugo, waarin de vriendelijke en verlegen klokkenluider Quasimodo leeft in de klokkentorens van de Notre Dame. Hoewel zijn strenge beschermheer Frollo niet wil dat hij de torens verlaat, ontsnapt hij toch naar buiten. Hij bezoekt het Zottenfestival, het grootste en kleurrijkste feest van het jaar en ontmoet de beeldschone Esmeralda. 

Website: Theater Terra

Fraaie familiemusical met poppenspel, inventieve decors, goede spelers en mooie muziek.