Anne Claire de Breij

Kasper van der Laan

De Weg Naar SuccesGeluk
di 21 jan ’25 20:00
di 21 jan ’25
20:00
  • di 21 jan ’25
    20:00
    Stadsschouwburg Zaal
  • Toegangsprijs inclusief drankje. Servicekosten € 1,10 per ticket en € 2 extra per bestelling bij tickets toesturen. Bij het bestellen van tickets ga je akkoord met onze algemene bezoekersvoorwaarden.

Kasper van der Laan neemt een korte pauze van zijn cabaretvoorstellingen en pakt tijdelijk zijn ware passie op: coaching. Hij ontdekte de gouden formule voor een succesvol en gelukkig leven en is – exclusief in januari – jouw goeroe op het pad van persoonlijke groei. 

Inspirerend, motiverend en mét PowerPoint. Laat Kasper je gids zijn op de weg van zelfhulp, stop met goede voornemens en leer wat echt werkt. Dit is meer dan een theateravond, dit is een kans om je leven te veranderen. Wil jij van 2025 jouw beste jaar ooit maken? Kickstart dan met supercoach Kasper van der Laan.

Website: Kasper van der Laan

 

In de pers 

NRC over eerdere voorstelling ★★★★
“Een knotsgekke avond, waarop het geregeld onbedaarlijk lachen is.”

Algemeen Dagblad over eerdere voorstelling ★★★★★
“Kasper van der Laan is een natuurtalent.”

de Volkskrant over eerdere voorstelling ★★★★
“Het soort lach dat hij ermee opwekt is niet het type keiharde schater-en-weer-door-naar-de-volgende-grap, maar zo’n lekker lange slappe lach die in golfbewegingen door de zaal trekt: de lach die een absurdist krijgt wanneer hij er telkens een nóg raarder schepje bovenop doet.”

Kickstart jouw nieuwe jaar met supercoach Kasper van der Laan.