Lisa Ostermann

Makkelijk in de omgang
do 20 feb ’25 20:00
do 20 feb ’25
20:00
  • do 20 feb ’25
    20:00
    Stadsschouwburg Zaal
  • Toegangsprijs inclusief drankje. Servicekosten € 1,10 per ticket en € 2 extra per bestelling bij tickets toesturen. Bij het bestellen van tickets ga je akkoord met onze algemene bezoekersvoorwaarden.

Makkelijk in de omgang. Veel mensen vinden dat ze het zijn. Weinig mensen zijn het. Lisa Ostermann is het!

Deze voorstelling zal het definitieve bewijs leveren. Dat wordt niet makkelijk, verwacht men. Maar wel grappig. Lisa Ostermann won in 2020 alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en werd door de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2021. Ze combineert scherpe grappen met bitterzoete liedjes en onverwachte wendingen, ook in ‘Makkelijk in de omgang’, de voorstelling, die aardig zijn weer sexy gaat maken.

Website: Bunker Theaterzaken

In de pers

NRC ★★★★★
“Het cabaret heeft er een nieuwe ster bij: Lisa Ostermann. (…) In haar tweede programma bevestigt Lisa Ostermann hoe machtig veel talent ze heeft, voor grappen, verhalen en liedjes. Ze is helemaal thuis op het podium.”

de Volkskrant ★★★★
“Één grote onderstreping van het feit dat ‘Lisa fucking Ostermann’ in deze voorstelling zowel zacht als hard uit de hoek kan komen, helemaal in haar element is en haar vorm en stem heeft gevonden.” 

Trouw ★★★★
“Een natuurtalent.” 

De voorstelling die aardig zijn weer sexy gaat maken.