Martijn Koning

Overkill
di 29 okt ’24 en wo 30 okt ’24
di 29 okt ’24
en
wo 30 okt ’24

Waar ben je in betere handen dan bij iemand die het ook niet weet, maar die je wel keihard laat lachen? Martijn Koning dendert door de actualiteit. Om het van zich af te schudden en er de spot mee te drijven. 

Kleine dingen blaast hij het liefst enorm op, grote zaken noemt hij bij voorkeur achteloos in een bijzin. Liever dan de mens bestudeert Martijn de dieren. Van de bultrugwalvis tot de haarfollikelmijt, geen groter plezier dan Martijn ermee aan de haal te zien gaan. Waar ben je in betere handen dan bij iemand die het ook niet weet, maar die je wel keihard laat lachen?

Website: Bunker Theaterzaken

In de pers

De pers over Martijns vorige voorstelling ‘Appeltjes Schillen’:

NRC ★★★
“Hij creëert nieuwe sprookjes, dialogen en beeldt al die werelden uit. Wat gebleven is, is de onmiskenbare charme en energie van zijn optreden.”

Trouw ★★★
“Op alle reacties uit het publiek heeft Koning wel een gevat antwoord. Hier toont zich zijn lange ervaring als stand-upper bij de Amsterdamse comedyclub Toomler. Komisch talent en vlieguren blijven daarmee Konings grootste troeven. Ze bieden een solide basis voor een vermakelijke avond.”

“Met schuimend spelplezier zet Koning zijn verbazing en overtuigingen neer.” - NRC