Merijn Scholten

Team Solo
Genomineerd voor de Poelifinario Engagement 2023
vr 20 sep ’24 en za 21 sep ’24
vr 20 sep ’24
en
za 21 sep ’24

Merijn Scholten: muzikaal, snel en de grappigste man op Instagram. In ‘TEAM SOLO’ gaat hij terug naar de basis. Alleen, omdat we dat nou eenmaal zijn. 

In ‘TEAM SOLO’ gaan Merijn en zijn alter-ego’s terug naar de basis: alleen, omdat we dat nou eenmaal zijn. Muzikaal, snel en heel erg grappig. Comedy met een ontembare liefde voor de medemens. Scholten vergaarde een grote schare liefhebbers met zijn online sketches. Micha Wertheim noemde hem ‘De grappigste man op Instagram’ en er werd reikhalzend uitgekeken naar deze eerste theatershow. Die stelde niet teleur. Mis het dus niet.

In de pers

de Volkskrant ★★★★★
“Een schitterend gemaakte, snelle en erg grappige voorstelling. (…) Het is een zegen dat we Merijn Scholtens geweldige comedy nu live in het theater kunnen beleven.”

Telegraaf ★★★★ ½
“Merijn Scholten heeft een theatervorm gevonden die hem alle vrijheid geeft om zijn komische talent volledig uit te buiten, maar tegelijkertijd ook iets van de wereld waarin we leven te vinden.”

Theaterkrant (keuze van de criticus)
“Fenomenaal leuke voorstelling. (…) De zaal ligt aan zijn voeten, vaak hikkend van het lachen (…) Achter elke grap schuilt een diepe gedachte.”

Website: Merijn Scholten

De grappigste man op Instagram komt met cabaretshow TEAM SOLO.

“Schitterend gemaakte, snelle en erg grappige voorstelling.”

de Volkskrant ★★★★★