Najib Amhali

30 jaar on stage
di 25 feb ’25 - do 27 feb ’25
di 25 feb ’25
-
do 27 feb ’25

Najib Amhali staat ‘30 jaar on stage’, een mijlpaal die natuurlijk gevierd gaat worden. In zijn jubileumshow blikt de cabaretier terug op zijn leven. Scènes en typetjes die hem beroemd maakten passeren de revue, maar er zijn ook nieuwe verhalen en personages.

Najib wordt geboren in een Marokkaans gezin dat begin jaren zeventig neerstrijkt in Krommenie. Een leven in de middenstand ligt voor de hand, maar Najib droomt van het podium en de spotlights. In 1994 is hij klaar om de wereld te veroveren. Hij gaat van de ene auditie naar de andere, ontdekt Comedytrain en wint in 1998 het Leids Cabaret Festival al na zijn eerste zin: ‘Als Marokkaan kom ik graag bij de mensen thuis.’ Het cabaret heeft er een ijzersterk natuurtalent bij, iemand die met uit het leven gegrepen verhalen een volle zaal twee uur lang in de ban kan houden. Dat is altijd zo gebleven en reken maar dat Najib er ook deze avonden helemaal voor gaat.

Website: Najib Amhali

Let op: beveiligde e-tickets

Voor deze voorstelling verkopen wij in samenwerking met ons kassasysteem Ticketmatic beveiligde e-tickets om doorverkoop tegen te gaan. Dit houdt in dat je je toegangsbewijzen niet per e-mail of post ontvangt, maar dat ze alleen te vinden zijn in de Ticketmatic app op je smartphone. Deze app kan je downloaden in de AppStore of de Playstore

Hoe werkt het?

  1. Koop je tickets via onze website, kies je stoelen en betaal
  2. Je ontvangt een e-mail bevestiging met instructies over hoe je de app installeert
  3. Download de Ticketmatic app en log in met het e-mailadres waarmee je de tickets hebt besteld
  4. In de Ticketmatic app vind je binnen 48 uur na aankoop de e-tickets
  5. De scanbare toegangscodes op deze e-tickets worden zichtbaar vanaf 2 uur voor aanvang van de voorstelling
Veelgestelde vragen

Kan ik de tickets aan iemand anders geven?
Nee, de tickets zijn niet overdraagbaar.

Ik heb zojuist kaarten gekocht, maar ik zie ze niet in de Ticketmatic app staan. Wat nu?
Je kaarten verschijnen binnen 48 uur in de app. Je kan rechts bovenin het venster je tickets vernieuwen. Als je binnen 48 uur geen tickets ziet, stuur dan een mail naar kassa@stadsschouwburghaarlem.nl.

Ik heb geen smartphone. Wat nu?
Heb je zelf geen smartphone en ook niemand binnen je gezelschap? Vanaf 1 uur voor aanvang van de voorstelling kan jij, de kaartkoper, op vertoon van je legitimatiebewijs de tickets afhalen bij de kassa.

Waarom krijg ik mijn tickets niet per mail?
We merken helaas dat er tickets worden doorverkocht tegen veel te hoge prijzen. Door te werken met de app en de tickets pas kort voor de voorstelling te activeren, kunnen de tickets van tevoren niet worden doorverkocht. Zo betaalt iedereen een eerlijke prijs voor zijn/haar ticket.

Topcabaretier blikt terug op dertig jaar podium, publiek en spotlights.