Draag bij aan een rijk cultureel leven voor iedereen in Haarlem

Help mee en word Vriend

De Stadsschouwburg wil dat iedereen zich welkom voelt in ons theater in Haarlem. Samen theater beleven verbindt. Maar het is nu eenmaal niet voor iedereen vanzelfsprekend om de Stadsschouwburg te bezoeken. Daarom willen we meer en allerlei verschillende mensen uit Haarlem en omgeving in aanraking brengen met theater.

Met de bijdragen van Vrienden kunnen we een programma presenteren waar iedereen aan deel kan nemen, ook als je niet zo snel over de drempel durft of kunt stappen. Bijvoorbeeld speciaal voor kinderen en ouderen uit Kennemerland. Zo investeren we niet alleen in prachtige voorstellingen, maar in cultuur voor iedereen! Lees hier meer over wat je mogelijk maakt met jouw bijdrage.

 

Ik word Theatervriend

Theatervriend
Je bent al Theatervriend vanaf €5 per maand of €60 per jaar. Als blijk van dank betrekken we je op een unieke manier dichter bij de mooiste concerten.

  • 1x per jaar een uitnodiging voor een bijzonder evenement
  • Vriendenacties in de Stadsschouwburg, zoals een speciaal Vriendentarief voor een voorstelling of een rondleiding op het toneel
  • Nieuwsbrief Achter de Schermen met extra ins en outs

Ik word Cultuurvriend

Cultuurvriend
Kom je ook weleens in de PHIL en wil je beide cultuurgebouwen steunen? Word dan Cultuurvriend en krijg extra voordeel.

Vanaf €100 per jaar steun je de Stadsschouwburg én de PHIL in alle activiteiten.

  • Alle voordelen van Theatervriend en Muziekvriend in de Stadsschouwburg en PHIL
  • Een dag voorrang bij de seizoenskaartverkoop, zodat je de mooiste plaatsen kunt bemachtigen

*Stadsschouwburg Haarlem is onderdeel van Stichting Stadsschouwburg & PHIL Haarlem. Daarom verwijst deze button naar een formulier van Stadsschouwburg & PHIL Haarlem.

Wei Si'eu Woo & Merel Derkx
relatiebeheer@ssphaarlem.nl