ISH Dance Collective

Rhythm & Flow
za 9 mrt ’24 20:00 - 21:15
za 9 mrt ’24
20:00 - 21:15
  • za 9 mrt ’24
    20:00 - 21:15
    Stadsschouwburg Zaal

In ‘Rhythm & Flow’ ontmoeten muzikanten, freerunners en hiphopdansers elkaar rondom de randen van het podium. Wat gebeurt er als hun stijlen samenvloeien of juist met elkaar clashen? 

Een danser daagt een muzikant uit, de beat wordt opgevoerd, de adrenaline pompt door het lijf. Vol overgave storten ze zich in elkaars flow, met spectaculaire choreografieën tegen een verticale muur, powermoves op een doorzichtige vloer en opzwepende livemuziek.

ISH Dance Collective brengt onder aanvoering van Marco Gerris een stoere voorstelling, waarin hiphop, breaking, freestylen en livemuziek samenvloeien en weer uiteengaan. In een stroom van energie laten de performers zich meevoeren door de beat en spelen met licht en ruimte. ‘Rhythm & Flow’ is een adembenemende show die je continu op het puntje van je stoel houdt. Voel het ritme en geef je over aan het moment.

Website: ISH Dance Collective

 

In de media

Theaterkrant
''Met Rhythm & Flow brengt choreograaf Marco Gerris zijn gezelschap naar grote hoogte. Dat doet hij eigenlijk altijd, maar met deze productie is het écht raak: het collectief performt uitermate lekker''

de Volkskrant ★★★
Freerunners en breakdancers vliegen als een zwerm vogels over het podium in het energieke 'Rhythm & Flow.'

ilovetheater.nl
'De performances zijn stuk voor stuk spectaculair. De voorstelling is een must-see voor hiphoppers, breakers en freerunners (in spe).'

Stoere voorstelling waarin hiphop, breaking en freestylen samenvloeien.