Disney's Winnie de Poeh (4+)

Theater Terra
zo 18 feb ’24
zo 18 feb ’24

Na het grote succes van de musical in New York, Chicago en Londen komen Disney’s iconische Winnie de Poeh, Janneman Robinson en hun beste vrienden Knorretje, Iejoor, Kanga, Roe, Konijn en Uil (en niet te vergeten Teigetje!) tot leven in deze prachtige nieuwe bewerking, volledig gezongen en gesproken in het Nederlands. 

 

Credits

Naar ‘Winnie de Poeh’ van A.A. Milne en Disney | originele liedjes Richard M. Sherman en Robert B. Sherman | muziek en aanvullende liedteksten Nate Edmondson | ontwikkeling en regie Jonathan Rockefeller | ontwikkeling poppen Matthew Lish | spel Wesley de Ridder, Sjors Arts, Pepijn Schwartz, Robin Ketelaers, Lisa Drinkwater en Laurens Vink 

Met de wereldberoemde en bekroonde liedjes van Robert en Richard Sherman en nieuwe, levensgrote poppen, begint het avontuur in het Honderd Bunderbos, wanneer de Oostwind en de Westwind draaien. Het wordt een drukke dag voor Winnie de Poeh, als hij op zoek naar honing uiteindelijk zelfs een boom in moet duiken! Gelukkig zijn al zijn vriendjes er om te helpen. 

Vanwege de opbouwtijd van de voorstelling, is de aanvangstijd van de ochtendvoorstelling aangepast naar 13.30 uur en van de middagvoorstelling naar 16.00 uur. Met de kaartkopers is contact opgenomen.

Website: Theater Terra

In de media

TROUW 
"Poehmusical is een verzameling miniverhaaltjes die voorbij fladderen."

NRC
"Musical 'Winnie de Poeh' is aandoenlijk entertainment vol schattige, kleurrijke beelden."

VOLKSKRANT ★★★
"In de lieve musical 'Winnie de Poeh' is het poppenspel de attractie."

Nieuwe familiemusical over de vrolijke beer en zijn vriendjes.