Life on a roll

Solid High Rollers
Dansdagen Haarlem
vr 12 apr ’24 19:30
vr 12 apr ’24
19:30
  • vr 12 apr ’24
    19:30
    Schuur Bovenzaal

De Solid High Rollers presenteert hun nieuwe show: Life on a Roll. Deze voorstelling neemt je mee op een reis door tijd en ruimte, waar de wielen van de skates een verhaal vertellen van passie, vrijheid, gelijkheid en de kracht van artistieke expressie.

Cast

Leloe Wahr, Morena Janga, Suleika Pauli, Reshilla Dixon, Chris Frank, Stefan Seedorf, Randy Latul en Bryan Druiventak

Dansdagen Haarlem is een samen­wer­king met de Schuur en wordt mogelijk gemaakt dankzij bijdragen van het Cultuur­sti­mu­le­rings­fonds, het Cultuur­fonds en gemeente Haarlem

Over Life on a Roll
Life on a Roll is meer dan alleen een dansvoorstelling; het is een levendig verhaal dat wordt verteld door 8 skaters van The High Rollers Crew, hun levensvisie, doordrenkt met de essentie van hiphop, gekruid met de dynamiek van rolleskatedance.

Over Solid Ground Movement
Solid Ground Movement houdt zich al 20 jaar bezig met verbinden, onderwijzen, inspireren en het creëren van hiphopdanstheater. Solid gelooft in de kracht van hiphop als een universele taal die grenzen doorbreekt en communities verenigt. Door middel van educatieve programma's, evenementen, projecten en community building wordt ernaar gestreefd om hiphop te laten bloeien en haar invloed te laten voelen op alle lagen van de samenleving.

Een van de communities binnen Solid is Solid High Rollers. Deze ervaren groep rolleskatedancers brengt niet alleen beweging op wielen, maar creëert ook een unieke vorm van rollerskatedance die ergens over gaat. Met elk optreden vieren ze de fusie van ritme, rollen en creativiteit en brengen ze een unieke, nieuwe dimensie aan de wereld van hiphop.

Let op: deze voorstelling is in Schuur. Kaarten voor deze voorstelling zijn te bestellen via de website van Schuur. 

Onderdeel van