Malle Babbe

de Rob de Nijs musical
za 8 mrt ’25 - zo 9 mrt ’25
za 8 mrt ’25
-
zo 9 mrt ’25

De muziek en rijke carrière van Rob de Nijs komen tot leven in de gloednieuwe musical Malle Babbe. Het laatste project van Rob de Nijs, in samenwerking met Joop van den Ende. Op meeslepende wijze komen alle hoogte- en dieptepunten van zijn indrukwekkende artiestenbestaan, ontelbare affaires en zijn grote liefde voorbij.

De musical is gebaseerd op een waargebeurd en bepalend moment in Rob’s leven, waarin hij zweeft tussen droom en werkelijkheid. Door de ziekte van Parkinson is hij intussen tot weinig in staat. Om hem op te vrolijken neemt Jet hem mee terug naar zijn jongere jaren en stappen ze samen in het Circus van zijn Geheugen. Vergezeld door bekende personages als Jan Klaassen de Trompetter, Zuster Ursula en Malle Babbe herbeleven ze hoogte- en dieptepunten uit zijn rijke en spraakmakende carrière. Het winnen van zijn eerste talentenjacht, een optreden in Voor De Vuist Weg bij Willem Duys, de eerste hit ‘Zachtjes tikt de regen’, het grote succes van ‘Banger Hart’ en nog veel meer. 

Wie speelt Rob de Nijs?
Na een grondig auditieproces zijn er nog twee personen in de running voor de felbegeerde titelrol. Zij worden de komende maanden intensief begeleid middels workshops, lezingen en coachingsessies. Met als doel om niet zozeer een dubbelganger te vinden maar een acteur die de vereiste combinatie van zang- en acteertalent heeft om de unieke persoonlijkheid en klank van Rob de Nijs recht te kunnen doen. In september wordt de knoop doorgehakt en zal bekend zijn wie Rob gaat vertolken in de musical Malle Babbe.

Website: Malle Babbe Musical

 

Mediterrane Bowl -
€ 16,50 per persoon

Maak je uitje voor de voorstellingen van za 8 en zo 9 maart om 20.00 uur compleet en bestel een gevarieerde bowl met hummus, geroosterde zoete aardappel, gepofte pastinaak, zoetzure wortel, gegrilde rode biet, linzen, kikkererwten, broccoli, pompoenpitten.

Een lekkere hap in het Spiegelcafé. Wees er snel bij, want er is per voorstelling maar plek voor 50 personen!

Een avond vol herkenbaarheid, verrassingen en al zijn grote hits.

Ik vind het een eer om samen met Rob, Jet en het creatieve team een musical te mogen maken over iemand die muzikaal zoveel heeft betekend.

Joop van den Ende, Creative Producer bij MediaLane Theater