Pim Muda en Hanneke Drenth

Green Mirror Hotels
do 31 okt ’24 20:00
do 31 okt ’24
20:00
  • do 31 okt ’24
    20:00
    Première
    Stadsschouwburg Zaal
  • Toegangsprijs inclusief drankje. Servicekosten € 1,10 per ticket en € 2 extra per bestelling bij tickets toesturen. Bij het bestellen van tickets ga je akkoord met onze algemene bezoekersvoorwaarden.

Het is theater. Het is film. Het is allebei tegelijk. In ‘Green Mirror Hotels’ staan Ashton Brother Pim Muda en actrice Hanneke Drenth niet alleen op het podium, maar verschijnen tegelijkertijd ook nog eens op het witte doek.

In moordend tempo stappen Pim en Hanneke in en uit de film en trakteren zo het publiek op een rollercoaster van cabaret, comedy, slapstick, goocheltrucs en hilarische sketches. En dat allemaal ook nog eens geraffineerd verpakt in een vette thriller.

Het duo kruipt in de huid van twee hotelpiraten die elke nacht ergens inchecken om de volgende ochtend zonder te betalen te vertrekken. Als hij ermee wil stoppen en zij niet, zorgt dit voor grote spanningen. Langzaam wordt duidelijk, dat een van de twee de laatste hotelkamer niet levend zal verlaten. ‘Green Mirror Hotels’ belooft niets minder dan een unieke theaterbeleving te worden, maar vooral een baanbrekende ode aan de verbeelding.

Website: Green Mirror Hotels, Stichting 21st Century View

Theater en film in één. Cabaret, comedy en slapstick verpakt in vette thriller.